Monthly Archives: August 2008

Salam Kemerdekaan ke-51, 2008

Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan Salam Kemerdekaan buat warga Malaysia di mana saja anda berada dengan ucapan, nilaikan diri, kuatkan tekad dan mara ke hadapan dalam menghadapi pelbagai onak duri. Kejayaan pasti mengiringi anda. Advertisements

Posted in Updates | Tagged , | 2 Comments

Asakusa Samba Festival

Dua-tiga-dua-tiga nak ke Asakusa pada hari sabtu 30 Ogos 2008. Cuaca yg tak menentu semenjak dua menjak ni (biasalah nak masuk autumn selalu hujan jer) serba salah gak nak menyaksikan dan memeriahkan sambutan Samba Festival di Asakusa. Festival ni merupakan … Continue reading

Posted in Updates | Tagged , | 5 Comments

Kesasaan dan kemachoan

Kalau minggu lepas aku join ‘Capoeira’ (setiap hari jumaat malam sabtu), mlm tadi pulak, first time aku join ‘Zumba’. Perghhhh!!! dahsyat giler…dah nama first time kan..habis lenguh dan sakit sendi2 tulang aku…aku mula join pun lepas di suggest oleh sorang … Continue reading

Posted in Updates | Tagged , , , | 4 Comments

New Life….

Just received several pics of Indra’s wedding ceremony held in Sibu last week. I’ m very proud for you and your wife, always pray for u and now, your new life started…….give me a hug…n I put 1 pic in … Continue reading

Posted in Updates | Tagged , | 4 Comments

Arm’s de la Apato

Hahahah, mcm aku bagitau dlm posting aku sebelum ni, aku akan masukkan entry khas ttg tpt yang aku tinggal sekarang ni utk dikongsi bersama. Pertamanya, aku study kat Hosei University, Koganei Campus, Tokyo (aku tak pasti pulak berapa jarak dari … Continue reading

Posted in Updates | Tagged , , , , | 5 Comments

Ba Ba Cakk

Fuihh….baru lega baru dapat access internet. Selama seminggu aku tak dpt nak access (walaupun boleh gi cyber cafe, malas lah plak) sebab campus aku tgh buat maintenance..mentang-mentanglah student tgh summer vacation, jadi time nilah diaorg nak manage apa2 yang patut. … Continue reading

Posted in Updates | Tagged , , , , | 2 Comments

Tahniah

Terkejut ‘manok’ aku apabila adik bongsu aku (yang no 10 dalam keluarga) inform yang adik aku sorang lagi (yang no. 8 dlm keluarga) dah berkahwin hari jumaat lepas. Tak tahu nak kata apa2, tapi malam tadi aku terus call dia … Continue reading

Posted in Updates | Tagged , | 4 Comments