Salam Kemerdekaan ke-51, 2008

Di kesempatan ini, saya ingin mengucapkan Salam Kemerdekaan buat warga Malaysia di mana saja anda berada dengan ucapan, nilaikan diri, kuatkan tekad dan mara ke hadapan dalam menghadapi pelbagai onak duri. Kejayaan pasti mengiringi anda.

Advertisements

About marahman

I'm proud to be Sarawakian, has a job as a university lecturer and researcher.
This entry was posted in Updates and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Salam Kemerdekaan ke-51, 2008

  1. emma1202 says:

    Happy Independence Day to you too, Man. Mek pindah rumah. Like you said, hijrah..semoga semuanya berjalan dengan lancar..amin..

    ARM’s Re: InsyaAllah, semuanya pasti dipermudahkan as long as u keep in your mind that Allah will always help and guide us… Iboh teruk gilak berkemas ya…embak rilek2 juak…kamek tuk, mun dah malas ngemas ya, nang ditandah jak kakya nanggar movie kejap, baruk nyambung ngemas balit. Mun directly ngemas, nang kmk akan mudah dpt headache kakya…but i’m sure u can do it continuously…(betul ndak ka statement aku tuk ehh)

  2. Watashi Azaruuu says:

    MERDEKA! MERDEKA! MERDEKA!
    Tapi malangnyer minda kebanyakkan rakyat kita masih lagi belum merdeka disebabkan oleh para wakil rakyat juga para pak menteri yg kononnyer bekerja utk rakyat……adusssss…..panas statement aku nih….silap ari bulan kena gam plak kang…atau pun masuk ISA. Naya…
    Politik kita terus dijajah melahirkn byk politikus…..semua perkara nk dipolitikkn temasuklah bidang pendidikan sendiri…mangsanyer? anak2 melayu kita terutamanyer kat ceruk2 kampung yg bukan semakin pandai tapi sebaliknyer! Sebab kesiankn kat diorg lah terkeluarnye statement nih…
    Fuuuuyyooo…..kalau aku sambung lg makin panas meletup lak lap top aku ni kang…dh la tu klu nak ulas susah nk abis anyway renung2 kan n selamat beramal.
    Statement aku yg paling brutal setakat nih.

    ARM’s Re: Bro, aku memahaminya…aku sendiri pun naik loya dan muntah-muntah dengan segelintir politikus di M’sia…nampak sangat mereka jadi politician ni utk dpt kuasa dan utk memenuhkan tembolok sendiri tanpa memperdulikan kemaslahatan dan kebaikan utk rakyat..kalau aku over cakap kat sini gerenti pihak MOHE akan panggil aku lepas ni…kekekekek…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s