OMG! What I wanna do now? I’m (getting) blank, blur and have no idea what to say right after I read a message from the supervisor….“I would like to have a seminar with all of you. You are required to present your progress…..”. Hmmm…I’m speechless…(actually he told us before, there will be no progress presentation for PhD students….(apa lagi, melompat seronok giler baban ler kita org time tu…but now….). Then, I’m thinking, should I present my current work on conference paper? or just say “Prof, I have a progress, but I have no time to do a slides for you”… or maybe, “I have nothing to present now”, can we reschedule the time, pleaseeeeee….”, etc.. Anyway, I “love” surprise…and I ‘love’ to see other faces when they’re surprise….really cool and so funny.

 

 

The clip at Wellington Train Station(below) was not a surprise for me anyway, but worth to watch it for fun…

Tengah khusyuk depan laptop, tetiba aku dikejutkan dengan satu panggilan (macam filem seram korea ‘The Call’ pulak) yang menunjukkan masa pukul 11.30 malam (nasib baik bulan puasa kan..jadi tahap iman tu kira boleh tahan jugaklah kentalnya….)….”Man aku tak sabar nak call ko mlm2 ni…aku tahu ko belum tido lagi…aku ada satu buku yang pasti menarik minat ko utk membacanya…ko minat buku biografikan…(bukan biologi arrr)”…”Yep…mmg minat sgt..suka baca experience orang”..Jadi…”ko baca buku yg bertajuk bla bla bla dan nama penulisnya bla bla bla…”…Orait bang…pagi nanti aku akan segera check kat internet…”..tapi mata dah tak boleh lelap sebab curious sgt apa contents buku tersebut.