pelbagai_misciconTertarik dengan lagu yang didendangkan oleh Arash yang berentak persian hiphop membuatkan aku struggle  search internet utk download album brader ni.  Usaha aku berjaya, bukan setakat the latest album (2008) berjaya aku sedut, malah aku berjaya jugak ‘menyedut’ album brader ni thn 2005 (salah satu lagunya  dimasukkan dalam salah satu filem bollywood, ala macam lagu ‘tinak tinak tana’ jugaklah) dan album remix, crossfade.  Memang berbaloi betul usahaku,  semua lagu dalam album dia ni memang best giler.   kalau lagu dangdut menyebabkan kita bergelek-gelek pinggang, tetapi yang ni, bukan setakat pinggang, malah semua anggota badan sekali nak bergerak-gerak..My Gosh!!!! nasib baik sorang-sorang kat rumah, tak ler malu seperti ‘jejaka mix terakhir’….kalau di gym, barulah bersemangat sakan apabila dengar lagu-lagu berentak persian dance & hip hop sambil working out…ahaks…

arash