Terkejut!!!

pelbagai_misciconPegggrhhhh!!! biar benar, majlis persandingan kali kedua adik bongsu aku nanti akan dihadiri oleh YB-YB. Ingatkan kakak aku melawak jer time aku call, rupa2nya lepas aku confirmkan dengan mak aku sendiri…ahaa..ambik ngko…memang sah..YB Sibu akan hadir. Terus aku komplen dan cadangkan (tunjuk geram lah tek), alang-alang menjemput YB, jemputlah TYT sekali. Lagi ada hubungan kekeluargaan dengan TYT…Terus mak aku reply..Yalah ooo…. (mesej aku tak sampai ker????…kekekeke)

Advertisements

About marahman

I'm proud to be Sarawakian, has a job as a university lecturer and researcher. Currently, I'm doing my PhD in Requirement Specifications using Formal Engineering Method, at Hosei University, Tokyo, Japan.
This entry was posted in Updates and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Terkejut!!!

  1. azurachan says:

    Kitak madah jemput TYT, TYT ya nakka asal Sibu. Nendak mak kitak pikir ktk menar2..
    Coba kitak madah seruk Datuk Najib skali.. ahaha. Mun nya nyaut “Yalah ho.. ” juak ya.. sik tauk la mek gik. ahahhaa.

    ARM’s Re: Bagus juak cadangan ya…mun dah alang2 nyeruk PM, terpaksa juak nyeruk sultan brunei nak…dekat juak ngan sarawak ya…ekeke.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s