Detik 11.30 Malam

Tengah khusyuk depan laptop, tetiba aku dikejutkan dengan satu panggilan (macam filem seram korea ‘The Call’ pulak) yang menunjukkan masa pukul 11.30 malam (nasib baik bulan puasa kan..jadi tahap iman tu kira boleh tahan jugaklah kentalnya….)….”Man aku tak sabar nak call ko mlm2 ni…aku tahu ko belum tido lagi…aku ada satu buku yang pasti menarik minat ko utk membacanya…ko minat buku biografikan…(bukan biologi arrr)”…”Yep…mmg minat sgt..suka baca experience orang”..Jadi…”ko baca buku yg bertajuk bla bla bla dan nama penulisnya bla bla bla…”…Orait bang…pagi nanti aku akan segera check kat internet…”..tapi mata dah tak boleh lelap sebab curious sgt apa contents buku tersebut.

Advertisements

About marahman

I'm proud to be Sarawakian, has a job as a university lecturer and researcher.
This entry was posted in Updates and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s