Tengah khusyuk depan laptop, tetiba aku dikejutkan dengan satu panggilan (macam filem seram korea ‘The Call’ pulak) yang menunjukkan masa pukul 11.30 malam (nasib baik bulan puasa kan..jadi tahap iman tu kira boleh tahan jugaklah kentalnya….)….”Man aku tak sabar nak call ko mlm2 ni…aku tahu ko belum tido lagi…aku ada satu buku yang pasti menarik minat ko utk membacanya…ko minat buku biografikan…(bukan biologi arrr)”…”Yep…mmg minat sgt..suka baca experience orang”..Jadi…”ko baca buku yg bertajuk bla bla bla dan nama penulisnya bla bla bla…”…Orait bang…pagi nanti aku akan segera check kat internet…”..tapi mata dah tak boleh lelap sebab curious sgt apa contents buku tersebut.