Paper Reviewer

Hari ni aku allocate sepenuh masa aku di lab utk review conference paper yang diserah oleh supervisor aku (ada tiga paper yg perlu aku review). Kalau ditangguh nanti alamatnya tak sempat nak buat kerja hakiki (buat research sendiri). Seronok jugak menjadi reviewer sebenarnya. Selain dapat melihat teknik pengolahan, aku juga dapat melihat perkembangan terkini projek atau research yg sedang dibuat…(aku pun boleh dapat idea tentang teknik2 yg berkaitan dengan research aku…kekekekekek).

Advertisements

About marahman

I'm proud to be Sarawakian, has a job as a university lecturer and researcher.
This entry was posted in Updates and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s