Berpantak (Tattoo)

Masih dua tiga dua tiga (kata urg Serawak) sama ada nak bertattoo ke sik tuk… bila nanggar member ada tattoo di sebelah bahu kiri (besarlah juak tattoo ya), menggelodak juak hati tuk maok bertattoo. Makinlah hati tuk mencanak-canak jak rasa bila nanggar clip video (nak di atas tuk, Burhan G, Nik & Jay) sidaknya bertattoo. Adoh adoh…Dah lamak teringin nak molah (ada bertanyak di Wisma Saberkas, Kuching sebelum tuk), kakya, pandey sik jadi indah nak molah. Design tattoo yang aku nak polah pun dah ada, cuma nunggu masa jak gik tuk (sik boleh dipadah, rahsia bah).

p/s Mata sik dapat nak tidur indah eh, berkobar-kobar dah nak ke Shanghai esok hari.


Advertisements

About marahman

I'm proud to be Sarawakian, has a job as a university lecturer and researcher.
This entry was posted in Updates and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Berpantak (Tattoo)

  1. zampeada says:

    x sakit kah tu?

    • marahman says:

      yg permanent, a bit sakit for the first time, but you will get used to it…pastikan, ikut nasihat pakar2 yang dah ada experience sebelum ni…aku belum ada experience lagi…eheh..

  2. azurachan says:

    nak bertatoo indah..
    sik boleh la..
    make tstoo sticker jsk ktk. hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s