14032009…Home Party

pelbagai_misciconSekali lagi berparty di rumah Shin-san…Hahaha..almaklumlah rumah dia lawa….security memang padus giler…kali pertama ke rumah Shin, aku masih malu-malu lagi…ala-ala lelaki melayu terakhirlah gamaknya…haha..kali kedua ni…ambik ko, dah tak malu ke dapur dan bukak peti ais, memasak, membasuh (eh..eh..eh..buat part time jadi orang gaji ker???..kekekek) dan last sekali, ke bilik tidur (guest room aku rasa).

Macam biasa, Ken-san sebagai koordinator. Aku, Ken-san, Masa-san dan Fukumi-san bersetuju untuk berjumpa di JR stesen Osaki. Hahah!! terkejut beruk aku biler Ken-san appoint aku untuk sediakan salad bagi dimakan 12 orang…mak aiii..sedap ker kalau aku buat….kekekeke..siaplah korang…aku buat resepi aku sendiri….Jeng…jeng…jeng…

29207345_2346075551

Kekekeke..nak cover diri kan…sesuka hati aku buat cerita salad yang aku buat adalah salad kegilaan orang malaysia….salad + apple + tomato+ mayonis +  susu (sepatutnya susu Ideal..sebab tak jumpa..kekekek..belasah mana-mana susu jer ler)…Al-hasilnya…”Oishii yo…matto”…dan aku…”yokatta ne”… (dia orang tak tau aku tibai jer…ahaksss).

p.s. Ken-san, zenbu shashin o moratte arigatou ne. 🙂

Advertisements

About marahman

I'm proud to be Sarawakian, has a job as a university lecturer and researcher.
This entry was posted in Updates. Bookmark the permalink.

One Response to 14032009…Home Party

  1. erryos says:

    tang nyaman jak man… ko patut jadi chef jak la… hehee… mesti berjaya… ala ala iron chef giya bah! 😛

    ARM’s Re: Hahahaha…tengah berusaha ke arah tersebut….”usaha tangga kejayaan”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s