pelbagai_misciconSekali lagi berparty di rumah Shin-san…Hahaha..almaklumlah rumah dia lawa….security memang padus giler…kali pertama ke rumah Shin, aku masih malu-malu lagi…ala-ala lelaki melayu terakhirlah gamaknya…haha..kali kedua ni…ambik ko, dah tak malu ke dapur dan bukak peti ais, memasak, membasuh (eh..eh..eh..buat part time jadi orang gaji ker???..kekekek) dan last sekali, ke bilik tidur (guest room aku rasa).

Macam biasa, Ken-san sebagai koordinator. Aku, Ken-san, Masa-san dan Fukumi-san bersetuju untuk berjumpa di JR stesen Osaki. Hahah!! terkejut beruk aku biler Ken-san appoint aku untuk sediakan salad bagi dimakan 12 orang…mak aiii..sedap ker kalau aku buat….kekekeke..siaplah korang…aku buat resepi aku sendiri….Jeng…jeng…jeng…

29207345_2346075551

Kekekeke..nak cover diri kan…sesuka hati aku buat cerita salad yang aku buat adalah salad kegilaan orang malaysia….salad + apple + tomato+ mayonis +Β  susu (sepatutnya susu Ideal..sebab tak jumpa..kekekek..belasah mana-mana susu jer ler)…Al-hasilnya…”Oishii yo…matto”…dan aku…”yokatta ne”… (dia orang tak tau aku tibai jer…ahaksss).

p.s. Ken-san, zenbu shashin o moratte arigatou ne.πŸ™‚