1.05am in da morning

The network is still available at my apartment…that amazing…after talking about spiderman, i’ve decided to watch spiderman 3 via online. at the same time, tgh menunggu daging yg sedang di ‘grill’ dalam microwave for sahur nanti..for the menu…grilled parashion meat with chilli sauce, fried rice with mix vegetables, buah lai and pisang.

Advertisements

About marahman

I'm proud to be Sarawakian, has a job as a university lecturer and researcher.
This entry was posted in Updates and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to 1.05am in da morning

  1. Sik Ada Masalah says:

    Woke up at 4.05 in da morning…..did my subuh prayer……read my usual MUST READ blog….and later to ARM’s Log………Nang hebat juak anak Melayu macam kitak ya……decided to add your blog among the FEW & MUST READ blog with the likes of Che Det, Rocky Bru, Jef Ooi (Malaysian Popular Bloggers) and a few others…..Congrats Man….Keep it up……the liitle2 things that you do which others don’t …..makes the difference between you and others…….Salam.

    ARM’s Re: Ws…thank so much. u r my inspiration…

  2. azizi says:

    kalu mcm ni …… ha ha ha sah2 la badan jd cik cipan ye

    ARM’s Re: Kekekekekeke..nasib baik cik cipan…kalau cik bab, naya jugak tu.

  3. Emma says:

    Wah Man..nang boleh tahan tok eh… keep it up, Chef! 😉 Salam Berpuasa. xx.

    ARM’s Re: Tq emma, tapi kitak agik lebih tahan dari kmk…bebiasa jak koh…yalah sikda org nak molah utk kita nak…jadi maok nak maok, ‘terpaksa’ molah kedirik pun…nyaman sik nyaman ya belakang kira….kekeekek..luapk nak madah..tq so much for the pics u sent me yesterday ‘morning’…geram juak rasa nak bersalsa ehhh…kekekekeke…salamz berpuasa to u 2.

  4. Watashi Azaruuu says:

    Ckp pasal grill meat ni aku teringat ada satu restaurant kat JB ni nama dia ‘Papa Grill Mama Chop’ bunyi lain mcm ganas jer…..tapi aku ingat mcm nak try mkn kat ctu la nanti bila ada kesempatan…..ape pun man aku harap menu kau tu sama mcm gambar yg ditunjukkan…..bole pecaya ker gambar tu….kekeke…..

    ARM’s Re: Apalagi bro…sementara bulan pose ni gi ler kat restoran tu…time2 gini yang best nyer…kekekeeke…imej yg aku tunjukkan tu, lebih kureng ler….kekekekeke…yg aku buat, lebih hitam sikit, sebab aku gaulkan dengan kicap semalaman….kekekkeek..nak tukar selera…cuma hitam jer…varvarvarvarvar…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s