Malam tadi bersemangat sungguh aku join zumba…mentang2lah dah tahu pergerakan mengikut alunan muzik yang amat boombastic (techno+remix+latin dance)..dah nampak mcm expertlah aku rasa…kekekeke  (berlagaklah konon nyer). First time join memang nampak janggal jugak..takde experience sebelum ni, pastu kena pusing2 perut pulak tuh (lebih kurang macam memerah tuala yang basah)…bila dah biasa, gian pulak..tak sabar-sabar nak terus berzumba..tak perasan dah cukup masa…perghh..dahsyat wooo…balik kat rumah senyum memanjang jer… pastu pulak, terserempak dengan instructor yang incharge ‘group step‘…dia tanya ..man, malam esok join group step lagi tak?….sambil senyum aku menjawab…..”mochiron shite imasu yo”…terasa lebih sihat pulak sepanjang bulan ramadhan ni…mudah-mudahan segala-galanya dipermudahkan…nasib baik join waktu malam…takde ler mengganggu ketika tengah puasa erk.