Fuhh!!! sedar tak sedar hampir 2 minggu tak update blog. Semuanya gara-gara kena concentrate dengan case study(yer ker concentrate????…hehehhee). Apa-apa pun, baru lepas balik dari discussion PhD progress dengan supervisor…Perghhh….hampir dua jam dok present dpn supervisor (dua benda kena present, satu tentang salah topik yang aku baca dari buku yang ditulis oleh supervisor kesayangan aku tu, dan satu lagi present tentang progress PhD). Untuk progress PhD, hari ni aku present tentang case study yang aku buat setakat ni di mana aku menyentuh tentang hasil semiformal specification (hanya orang formal method jer yang tahu) yang dah dibuat (tapi sejujur-jujurnya, tak de lah yang terbaik yang aku lakukan, sebab ada beberapa part dlm specification tu kena modify..yang ni pun tgh present baru nampak logic error). Komen dari supervisor…wahhh… u made a very good progress…based on my experience…to master the language itself, you’ll need more time to do it….akhirnya….kembang dan merahnya hidungku di kala ini.