Tai chi

Baru kejap tadi Miao memberikan satu klip video berkaitan tai chi kepada aku…ini sudah cukup baik…bolehlah praktis kat rumah atau kat koganei koen selepas ni. Dia beri klip video tu pun selepas berborak dengan dia (bersama dengan sorang japanese tentang martial art). Aku bagitau dia yang aku ada membeli satu buku yang berkaitan dengan tai chi dan aikido. kat kuching aku tak sempat nak belajar @ praktis tai chi. ni dah jumpa org yang betul-betul datangya dari China, nampak gayanya aku kena utilize mereka ni sebaik-baiknya….kekekekeke…

Advertisements

About marahman

I'm proud to be Sarawakian, has a job as a university lecturer and researcher.
This entry was posted in Updates and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Tai chi

  1. Bentara says:

    CD Japanese press ni berapa harga eh kat kedai?

    ARM’s Re: Japanese press??? boleh clarify tak?

  2. Emma says:

    Kelak bolehlah kitak jadi tok guru tai chi and aikaido (betulkah ejaan?) di unimas kelak…masa unimas open days. heheheheh….

    ARM’s Re: Keekekeke..insya allah. dolok ada ura ura cdak nak mukak aikido club di unimas ya. yalah tek sampey kinek tuk belum ada progress agik..apa yang kamek diberitahu, problem kinek tuk ialah nak carik tempat yang bersesuaian ngan aikido…mun nak praktis di padang boleh sebenarnya, yalah tek mun terjadi apa-apa ngan student, kita juak kenak begor oleh mak bapak. macam kitak sik tauk environment kita siya.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s