Seminar at ToDai

Perghh…just went back from seminar presentation at Tokyo University @ Tokyo Daigaku (ToDai). Aku ke sana bersama supervisor dan Miao (all of us presented what we have collected so far from our study). Utk presentation tadi, I just recycled the slides presented in front of my supervisor last 2 days. Topik aku lebih berkisar tentang current tools for constructing formal from informal specification. Jadi tak byk sgt modification yg perlu dibuat…hentam saja ler labu…

Kami mula berangkat ke ToDai pada pukul 11.45 am, berjalan kaki menuju ke higashi koganei eki (koganei station). JPY 150 dikenakan untuk sampai ke Kichijoji eki by Chuo Line. Then change to another line (Keio Line) at Kichijoji eki with JPY 170. We reached at ToDai eki aroind 12.45pm…

Dalam seminar tersebut, boleh dikatakan majoriti international students (gabungan Masters & PhD), including students from Thailand, Brazilian (she looks like japanese), China, Japanese and of course from Malaysia (aku ler tuh). Semuanya berlatar belakangkan Software engineering area of study.

So far, everything is ok and the time is so fast…tak rasa dah pukul 3 lebih petang dan terus balik semula ke hosei univ pada pukul 4 lebih. (malas pulak nak merayau-rayau di sekitar tokyo, lagipun tengah hujan).

Advertisements

About marahman

I'm proud to be Sarawakian, has a job as a university lecturer and researcher.
This entry was posted in Updates and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Seminar at ToDai

  1. watashi azaruuu..... says:

    Kau sememang nyer hebat n lebat la man…presentation hentam saje ler labu pun international n transnasional n ape2 nal pun boleh dengar…..

    mcm aku nie present pun dekat budak2 lum cukup umur je hari2 dgr kat sekolah tu…..

    aku hentam ker tak hentam ker anak murid aku main hangguk jer hari2 kekekeke…..sampai dah abis hangguk at last ade gak yg ternganga sampai lalat masuk tapi mata kejam…..har har har

    kira aku hebat gak arrr…tp belum cukup lebat mcm kau…..har har har…….

    ARM’s Re: Kehebatan ko memang aura level 8…membuatkan kefahaman student begitu jitu dan padu (angguk-angguk geleng-geleng…..)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s