Hari ni sdra abg ekhsan membawa aku survey dan beli mana2 yg patut utk dibawa balk ke apartmen aku nanti. Dia bawak aku ke 2nd Hand Shop, 100 yen shop dan family mart. Tak dpt ler aku beli byk sgt brg2, sebab susah nak bawa balik nanti. Nasib baik, kotak-kotak dan beg yg aku bawa dari msia dah dihantar awal semalam (sekalung penghargaan yang amat sgt dengan sdra fendy sebab membenarkan aku menumpangkan brg2 aku dlm keretanya yg berjenama Wish). Selepas lunch hour, aku mohon utk berangkat balik ke koganei. Sebelum beredar, aku dan sdr abg ekhsan dah berjanji utk ke suatu tempat yg dinamakan Makuhari pada sabtu nanti kerana flea market akan diadakan di situ. Jadi sdra abg ekhsan meminta aku bermlm di rmhnya agar kami dpt berangkat awal ke sana nanti.