Pergi Shopping

Hari ni sdra abg ekhsan membawa aku survey dan beli mana2 yg patut utk dibawa balk ke apartmen aku nanti. Dia bawak aku ke 2nd Hand Shop, 100 yen shop dan family mart. Tak dpt ler aku beli byk sgt brg2, sebab susah nak bawa balik nanti. Nasib baik, kotak-kotak dan beg yg aku bawa dari msia dah dihantar awal semalam (sekalung penghargaan yang amat sgt dengan sdra fendy sebab membenarkan aku menumpangkan brg2 aku dlm keretanya yg berjenama Wish). Selepas lunch hour, aku mohon utk berangkat balik ke koganei. Sebelum beredar, aku dan sdr abg ekhsan dah berjanji utk ke suatu tempat yg dinamakan Makuhari pada sabtu nanti kerana flea market akan diadakan di situ. Jadi sdra abg ekhsan meminta aku bermlm di rmhnya agar kami dpt berangkat awal ke sana nanti.

Advertisements

About marahman

I'm proud to be Sarawakian, has a job as a university lecturer and researcher.
This entry was posted in Updates and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s